Rulează videoul

Terapii decontate CNAS Bioterapia+ Alba Iulia

BioTerapia este un centru ultramodern de fizioterapie şi recuperare medicală. Suntem aici pentru Dumneavoastră!
La Bioterapia+ din Alba Iulia punem sănătatea pe primul loc. 

terapia-laser-hill

Laser

Laserul de profunzime este indicat în cazuri post recuperare: accidentări, entorse și edeme, patologii post-traumatice, afecțiuni la nivelul mușchilor etc. Indicaţii terapeutice: afecţiuni acute musculo-ligamentare, osoase şi articulare, tendinite, peritendinite, leziuni parţiale de tendon, leziuni musculare, contuzii şi edeme posttraumatice, afecţiuni degenerative.

Terapia Crio-Ultrasunet

Terapia Crio-Ultrasunet este utilizată cu succes în tratarea artrozelor articulaţiilor mici şi la genunchi sau coloană vertebrală, a rănilor şi inflamaţiilor ligamentare, inflamaţiilor acute (artrite, sinovite, tendinite, bursite), hematoamelor musculare, calcifierilor periarticulare, afecţiunilor şoldului sau umerilor, a sindromurilor Sinding – Larsen – Johanson şi Osgood – Schlatter, a traumelor şi leziunilor musculare etc.

crio-ultrasunete
magnetodiaflux

Magnetodiaflux

Efectul câmpului magnetic asupra organismului uman este foarte complex și prezintă rezultate foarte bune în cazuri stres şi oboseala cronică şi recuperare medicală ortopedică (post fracturi, de exemplu). Sub acţiunea câmpului magnetic se produc efecte favorabile care conduc la accelerarea proceselor de reparaţie în cicatrizarea plăgilor,vindecarea necrozelor şi rănilor etc.

Electroterapie și unde scurte

Electricitatea stimulează eliberarea de endorfine care sunt calmante naturale produse de organism.

unde-scurte
terapia-cu-parafina

Terapia cu Parafină

Aplicaţiile cu parafină ajută la eliminarea toxinelor din organism, la reducerea ţesutului adipos, având ca efect creşterea fermităţii pielii.  Împachetările cu parafină sunt folosite pentru tratamentul celulitei, având ca scop eliminarea lichidelor şi toxinelor din ţesuturi. Se aplică parafina caldă, apoi se împachetează zona şi se lasă să acţioneze.

Masaj și Kinetoterapie

– Masaj terapeutic recuperare-întreținere

Masajul terapeutic de la Bioterapia Alba Iulia este decontat de Casa de Asigurari Sanatate
recuperare medicala alba

Recuperare după traumatisme

Recuperare după operație

Recuperare după intervenție neurochirurgicală

Stretching

Băile galvanice

Băile galvanice sunt utilizate pentru terapia durerii de origine nervoasă sau musculară, în insuficienţa venoasă cronică, atrofii musculare după imobilizări prelungite. Curentul este aplicat prin intermediul unor electrozi de carbon, care sunt scufundaţi în cuve pline cu apă. În fizioterapie este pentru terapia durerii de origine nervoasă sau musculară, în insuficienţa venoasă cronică, atrofii musculare după imobilizări prelungite, dar şi pentru tratarea diferitelor afecţiuni reumatismale.

bai-galvanice-alba-iulia
Scroll to Top
Scroll to Top
Vorbiți cu noi
Scrieți-ne aici
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?