tecar-bioterapia-alba-iulia-cetate-20

Terapie unică în Alba: Recuperare rapidă cu energia Winback Tecar

Energie WINBACK TECAR este o forma de radio frecvență, variind între 300 KHz și 1 MHz, care accelerează „regenerarea naturală” a țesuturilor biologice. Datorită intensității sale scăzute, este în totalitate non-invazivă și 100% naturală pentru corpul uman.

 Vindecare accelerată

Energia Winback provoacă un flux de ioni cu oscilații electrice deosebit de rapide în interiorul mediului celular. Aceste oscilații vor antrena o permeabilizare a membranei plasmatice, fiind favorizate astfel schimburile intra și extra celulare și prin urmare vindecarea mai rapidă a țesuturilor.

 Combate durerea imediat și durabil

Terapia TECAR inhibă mesajul de durere pe o durată mai mare de 48 de ore. Acest fenomen se explică prin oscilațiile energiei, care vor perturba schimbul clasic (hiperpolarizare, depolarizare) al semnalului dureros. Influxul nervos este deci stopat și pacientul va simți imediat beneficiile terapeutice.

Drenaj rapid/intensifică circulația vasculară

Crescând intensitatea energiei Winback, rezistența naturală a țesuturilor biologice va transforma energia în căldură (diatermie), aceasta apelând la fluxurile circulatorii (vasculare și limfatice) pentru a regla termic zona vizată a corpului. Intensificarea locală a căldurii va forța vascularizarea zonelor puțin irigate (fibroze, cotracturi) și va elibera astfel mișcarea.

Contraindicații și măsuri de precauție:

Grefe, stimulatoare cardiace și organe artificiale, graviditate, tulburări de coagulare, insensibilitate la variațiile termice, arsuri, stări infecțioase, cancer, cartilaj de creștere, hipotensiune, flebite, insensibilitate la durere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top
Scroll to Top
Vorbiți cu noi
Scrieți-ne aici
Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?